fbpx

Bank ID får enklare användning och förbättrade funktioner för det digitala ID-kortet

Mobilt Bank ID har genomgått en betydande förändring för att möta användarnas önskemål om enklare åtkomst till det digitala ID-kortet. I den senaste app-uppdateringen har Bank ID inte bara introducerat en ny widget för smidigare användning utan även försett appen med en förnyad design och förbättrade säkerhetsfunktioner. I denna artikel kommer vi utforska dessa förändringar och hur de kommer att påverka användarupplevelsen positivt.

ANNONS:

Bank ID-användares önskan om enklare åtkomst: Enligt Bank ID själva är enkel åtkomst till det digitala ID-kortet en av de mest frekventa önskemålen från användarna. För att möta denna efterfrågan har den senaste app-uppdateringen inkluderat en innovativ widget-funktion. Nu kan iPhone-användare enkelt lägga till det digitala ID-kortet som en praktisk genväg direkt från låsskärmen i telefonen.

Förbättrad design och säkerhetsfunktioner: Utöver den nya widgeten har Bank ID-appen fått en förnyad design och förbättrade säkerhetsfunktioner. Petter Dahl, en representant från Bank ID, påpekar att ljudstyrkan har höjts för att förbättra användarupplevelsen för de som kontrollerar ID-kortet. Ljudet är bara en av flera säkerhetsåtgärder som integrerats i det digitala ID-kortet för att garantera maximal säkerhet och integritet för användarna.

Installation av den nya widgeten: För att dra nytta av den senaste uppdateringen och få den nya widgeten på startskärmen krävs det några enkla steg. Efter att ha uppdaterat till den senaste appversionen måste användare installera widgeten genom att trycka på telefonens låsta skärm. Efter att ha aktiverat anpassningsläget, välj anpassa, sedan låsskärm och markera rutan där widgets lägger sig, placerad under klockan. På så sätt kan användare nu snabbt och enkelt lägga till den nya genvägen för det digitala ID-kortet.

ANNONS:

Bank ID har lyssnat på användarnas behov och implementerat förändringar som gör det enklare och säkrare att använda det digitala ID-kortet. Med den nya widgeten och förbättringarna i design och säkerhet är Bank ID-appen redo att erbjuda en ännu bättre användarupplevelse. Genom att följa de enkla stegen för att installera den nya genvägen kan användare nu dra nytta av dessa förbättringar och få åtkomst till sitt digitala ID-kort på ett smidigare sätt än någonsin tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *