fbpx

Google förklarar inkognito: Vad du behöver veta om senaste ändringarna i chrome

Google har nyligen förtydligat sitt inkognito-läge i webbläsaren Chrome för att undvika framtida rättsliga tvister. Efter en nyligen ingången förlikning med deltagare i en grupptalan som påstod att Google inte tillräckligt informerade om datainsamling i inkognitoläget, har företaget tagit steg för att klargöra hur detta läge fungerar.

ANNONS:

I den senaste testversionen av Chrome har Google lagt till extra tydlighet genom att betona att inkognito-läget inte sparar information om användarens aktivitet. Det är viktigt att notera att dessa förändringar inte påverkar hur webbplatser samlar in din data, inklusive Google själva. Med andra ord är det inte en förändring av lägets funktion utan snarare en förtydligande av dess syfte och begränsningar.

Det är ännu oklart när den uppdaterade informationen kommer att släppas i den skarpa versionen av Chrome, men förväntas vara inom en snar framtid. Dessa förändringar markerar Googles engagemang för att tydligt kommunicera om inkognito-lägets funktioner för att undvika framtida förlikningar och rättsliga åtgärder. Fortsätt läsa för att få en djupare förståelse av vad dessa senaste ändringar innebär för användarna.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *