fbpx

Så här skapar du en kontaktaffisch i iOS 17

Nu kan du tvinga dina vänner att stirra på din robot memoji när du ringer.

I den senaste uppdateringen av Apples iOS, nämligen iOS 17, har Apple infört flera spännande nya funktioner och förbättringar. En av de nya funktionerna som har fått mycket uppmärksamhet är möjligheten att skapa kontaktannonser direkt från din iPhone eller iPad. Detta kan vara användbart för att dela dina kontaktuppgifter med andra användare på ett smidigt sätt. I den här artikeln kommer vi att gå igenom stegen för att skapa en kontaktannons i iOS 17.

Annons för InkClub:

Steg 1: Öppna Kontakt-appen

För att komma igång, öppna Kontakter-appen på din iOS 17-enhet. Du kan vanligtvis hitta den här appen på din startskärm eller genom att använda sökfunktionen.

Steg 2: Välj kontakten

Bläddra igenom din kontaktlista och välj den kontakt du vill dela med andra genom att skapa en kontaktannons.

Steg 3: Tryck på ”Dela kontakt”

När du har öppnat kontakten, tryck på knappen ”Dela kontakt” längst ned på skärmen. Detta kommer att öppna delningsalternativen för kontakten.

Steg 4: Välj ”Skapa kontaktannons”

I delningsmenyn kommer du att se flera olika sätt att dela din kontakt på. Välj alternativet ”Skapa kontaktannons”. Detta är den nya funktionen som introducerades i iOS 17.

Steg 5: Anpassa din kontaktannons

Nu kommer du till skärmen där du kan anpassa din kontaktannons. Du kan ändra namnet på kontaktannonsen och lägga till en beskrivning om du vill. Detta kan vara användbart om du vill ge mottagaren mer information om kontakten.

Steg 6: Välj hur du vill dela annonsen

När du är nöjd med inställningarna för din kontaktannons, tryck på ”Dela”. Du kommer att få olika alternativ för att skicka kontaktannonsen, inklusive meddelande, e-post eller andra appar och tjänster som stöder delning.

Steg 7: Bekräfta och skicka

Välj det önskade sättet att skicka din kontaktannons och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra processen. Din kontaktannons kommer att skickas till den valda mottagaren.

Annons för Ownit:

Nu blir det roligare när du får ett samtal!

Att skapa en kontaktannons i iOS 17 är en enkel och användbar funktion som gör det enkelt att dela dina kontaktuppgifter med andra. Genom att följa de ovanstående stegen kan du snabbt och smidigt skapa och skicka kontaktannonser från din iOS-enhet. Detta är bara en av de många nya funktioner som har införts i iOS 17, och det är definitivt värt att utforska och dra nytta av dem för att förbättra din användarupplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *