fbpx

Säkerhet i fokus Hitta.se lanserar Adresslarm för att avvärja kriminella aktiviteter

I en tid där brottslingar har utnyttjat möjligheten att folkbokföra sig på adresser där de inte bor, har Hitta.se nu introducerat en innovativ lösning för att säkerställa din trygghet. Det är nu möjligt att få varningar och meddelanden om någon försöker folkbokföra sig på din adress, och därmed förhindra potentiell kriminell verksamhet. Denna nyskapande tjänst, kallad Adresslarm, har tagits fram som ett svar på detta utmanande problem.

ANNONS:

Finansminister Elisabeth Svantesson har varit en pådrivande kraft i arbetet för att förhindra brottslingar från att obehörigt folkbokföra sig på andras adresser. Skatteverket har efterfrågat en lösning som kan göra det betydligt svårare för obehöriga att registrera sig på felaktiga adresser. Nu har Hitta.se stegat in med en banbrytande tjänst för att uppfylla detta behov – Adresslarm.

Niklas Grawé, VD för Hitta.se, uttrycker sin entusiasm i ett pressmeddelande och säger: ”Vi har länge reflekterat över detta problem och arbetat på en lösning, särskilt sedan fenomenet med olovliga adressändringar ökade i samband med gängkonflikter. Nu är vi stolta över att äntligen lansera den här produkten och bidra till att möta det akuta behovet av en sådan tjänst.”

Adresslarm är en kostnadsfri tjänst som erbjuder användarna möjligheten att få omedelbara aviseringar via sms om någon försöker folkbokföra sig på samma adress som dem själva. Detta ger användarna en chans att agera i förväg genom att kontakta både Skatteverket och Polisen innan något negativt inträffar.

För att ta del av denna värdefulla tjänst besöker du enkelt hemsidan hitta.se från din dator eller mobil. Logga in smidigt och säkert med mobilt BankID och få kontroll över din adressregistrering. Med Adresslarm kan du tryggt säkerställa att din bostad förblir din egen och skydda dig mot potentiell kriminell aktivitet. Din säkerhet är vår prioritet.

En tanke på “Säkerhet i fokus Hitta.se lanserar Adresslarm för att avvärja kriminella aktiviteter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *