fbpx

Sälj din gamla mobil hos Lidl och få pengarna direkt!

Har du en gammal mobil som bara ligger och samlar damm? Nu finns det en enkel och smidig lösning för att göra dig av med den och samtidigt tjäna lite extra pengar. Swappie, det cirkulära företaget som revolutionerar mobilhandeln, har nu tagit steget in på Lidl-butikernas marknad med sina AI-drivna pantkiosker. Det betyder att du nu kan sälja din begagnade mobil när du ändå är och handlar dina dagligvaror!

Så fungerar det:

Swappies pantkiosker är utrustade med avancerad artificiell intelligens som analyserar och värderar din mobil på ett ögonblick. Oavsett om det är en sprillans ny iPhone eller en äldre Android-modell, så får du ett rättvist och bindande priserbjudande direkt på plats. Kiosken tar hänsyn till faktorer som modell, ålder och skick för att ge dig det bästa möjliga priset för din enhet.

Enkelt och smidigt:

Att sälja din mobil hos Lidl har aldrig varit enklare. Besök bara någon av Swappies pantkiosker i Lidl Östermalmstorg i Stockholm eller Lidl Femman i Nordstan i Göteborg. Placera din mobil i kiosken och låt AI:n göra resten. Inom några ögonblick får du ett erbjudande och om du accepterar det, så är affären klar! Du behöver inte ens vänta länge på pengarna – de finns på ditt konto inom 1-3 bankdagar.

Varför välja Swappie hos Lidl:

  • Snabbt och bekvämt: Du kan sälja din mobil samtidigt som du handlar dina dagligvaror.
  • Rättvist pris: Swappies AI-drivna kiosker ger dig det bästa möjliga priset för din mobil.
  • Hållbart: Genom att sälja din begagnade mobil bidrar du till en mer hållbar och cirkulär ekonomi.

Max Hasselblatt, expansionschef på Swappie, säger:

”Vi vill göra mobilpant lika naturligt som att panta burkar. Många blir överraskade över hur mycket deras gamla iPhones faktiskt är värda. Vårt mål är att betala ut 50 miljoner kronor till de svenska mobilpantarna årligen.”

Så nästa gång du handlar hos Lidl, ta med din gamla mobil och sälj den på plats. Det är enkelt, smidigt och du får pengarna direkt! Låt inte din gamla mobil bara ligga och samla damm – sälj den och gör både plånboken och miljön en tjänst. Besök Swappies pantkiosker hos Lidl idag och gör din mobil till kontanter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *