fbpx

Spotify lanserar ny partyfunktion

Den nya partyfunktionen Jam låter alla på festen vara med och välja musik.

Spotify Jam är en nyligen lanserad funktion som gör det enklare än någonsin att skapa den perfekta spellistan på en fest. Istället för att en person är ansvarig för musiken kan nu alla på festen vara med och välja sina favoritlåtar och skapa en spellista tillsammans. Detta innebär att varje gäst får chansen att sätta sin egen prägel på festens musik, och resultatet blir en dynamisk och varierad spellista som passar alla smaker.

Hur fungerar det?

Att använda Spotify Jam är enkelt. Värd för festen skapar en spellista och delar en QR-kod eller en länk till gästerna. Gästerna skannar bara QR-koden eller klickar på länken med sina mobila enheter, och de blir genast en del av festens musikaliska upplevelse. Varje gäst kan lägga till sina favoritlåtar i spellistan, rösta på låtar de gillar och till och med ta bort låtar de inte är förtjusta i. Detta gör det möjligt för festen att utvecklas och anpassas efter stämningen och önskemålen hos alla närvarande.

ANNONS För Viaplay:

Fördelarna med Spotify Jam:

  • Ökad delaktighet: Alla gäster får en chans att vara delaktiga i musikvalet, vilket skapar en känsla av samhörighet och festlig atmosfär.
  • Varierad spellista: Genom att låta olika personer välja musik blir spellistan mer varierad och kan omfatta allt från klassiska hits till de senaste topp 40-låtarna.
  • Anpassningsbar: Om stämningen på festen ändras kan gästerna snabbt och enkelt anpassa musiken efter situationen.
  • Ingen mer ”DJ-strid”: Eliminerar diskussioner om vilken låt som ska spelas härnäst, vilket gör festen smidigare och mer avslappnad.

Hur gynnar det dig som gillar styra musiken?

Spotify Jam är den senaste spännande tillskottet till Spotifys imponerande lista över funktioner. Med möjligheten att skapa gemensamma spellistor som alla gäster kan bidra till, tar det festupplevelsen till en helt ny nivå. Så nästa gång du planerar en fest, överväg att använda Spotify Jam för att göra din fest oförglömlig och föra människor närmare genom musiken. Med Spotify Jam är festen inte längre bara om musik, det är om gemenskap och delaktighet. Så slå på musiken och låt alla vara med och skapa en fest att minnas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *