fbpx

Optimera användningen av dina Airtags: Enkel guide för att dela med dig till flera enheter

Att dela dina Airtags med flera enheter är ett smidigt sätt att öka användbarheten och öka spårningsförmågan. I denna artikel kommer vi att utforska steg-för-steg-processen för att dela dina Airtags och ge dig användbara tips för att säkerställa en smidig och effektiv delning. Genom att följa dessa riktlinjer kommer du inte bara att kunna dela din Airtag med flera enheter utan också optimera din användarupplevelse.

ANNONS:

Så delar du din Airtag med flera enheter: En steg-för-steg-guide

1. Öppna Hitta-appen på din iOS-enhet

För att komma igång, öppna Hitta-appen på din iPhone eller iPad. Se till att du är inloggad på rätt Apple ID och att dina enheter är anslutna till iCloud.

2. Välj Airtag från enhetslistan

Inne i Hitta-appen, bläddra igenom enhetslistan och välj din Airtag. Om du har flera Airtags, se till att välja rätt enhet för delning.

3. Tryck på ”Dela med andra”

Hitta och tryck på alternativet ”Dela med andra”. Detta kommer att öppna en ny sida där du kan ange kontakter eller Apple ID som du vill dela din Airtag med.

4. Ange kontakter eller Apple ID

Skriv in de relevanta kontaktuppgifterna eller Apple ID för personerna du vill dela din Airtag med. Du kan lägga till flera kontakter för att säkerställa att flera användare har tillgång till spårningsinformationen.

5. Ange behörigheter

När du har angett kontakterna eller Apple ID:n, ange behörigheter för varje användare. Du kan välja mellan olika nivåer av åtkomst, inklusive ”Endast se” och ”Redigera”. Detta ger dig kontroll över vilken information varje användare kan se och ändra.

6. Bekräfta och slutför delningen

När du har angett behörigheterna, bekräfta delningen. Dina Airtags är nu delade med de angivna användarna, och de kommer att kunna se och spåra enheten från sina egna enheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *