fbpx

Rykten om iPhone SE 4 hemknappen historia och spännande nyheter

Snart kan den ikoniska hemknappen vara historia för Iphone SE. Rykten och läckor om den kommande Iphone SE 4 cirkulerar intensivt, och det verkar som att den inte bara är på väg – den kommer också med en imponerande uppsättning nyheter som överträffar dess föregångare, Iphone SE 3.

ANNONS:

Enligt insiderkällor som har delat information med MacRumors är Iphone SE 4 i full gång med utveckling. Den kommer att introducera en helt ny design som markerar slutet på hemknappseran. Istället kommer den att anta en modifierad version av Iphone 14-chassit, och rykten antyder att vi kan förvänta oss en imponerande 6,1-tums skärm.

Designmodifieringarna inkluderar även justeringar på baksidan för att rymma kameran. Med endast en lins liknande Iphone 15, sägs kameran vara kraftfull med imponerande 48 megapixlar. Förändringarna stannar inte där – Iphone SE 4 förväntas ersätta Touch ID med Face ID på sidoknappen och övergå till en modern usb-C-port istället för Lightning. Dessutom kommer den att integrera den innovativa ”action button” som debuterade med Iphone 15-modellerna.

Detaljerna om Iphone SE 4:s lanseringsdatum är fortfarande oklara. Trots vissa källor som pekar på en 2024-lansering, hävdar MacRumors att vi kan förvänta oss att se den först 2025, efter släppet av Iphone 16.

ANNONS:

Följ med oss när vi avslöjar de senaste uppgifterna om Iphone SE 4 och utforska framtidens teknologiska framsteg från Apple.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *