fbpx

Så här uppdaterar du dina AirPods Pro med den senaste firmware-versionen från Apple

Apple har nyligen rullat ut en sprillans ny firmware-uppdatering för sina populära AirPods Pro, vilket gör dem ännu bättre än tidigare. Med denna nya mjukvaruuppdatering kan du få ännu mer nytta av dina AirPods Pro och dra nytta av de senaste funktionerna.

Eftersom det kan vara förvirrande att veta hur du uppdaterar dina AirPods Pro, kommer vi att gå igenom stegen för att säkerställa att du är på den senaste mjukvaruversionen och kan njuta av de senaste funktionerna.

ANNONS:

Vad är fördelarna med att uppdatera?

  1. Automatiska uppdateringar: Till skillnad från att uppdatera din telefon, sker uppdateringarna av AirPods Pro automatiskt i bakgrunden när dina hörlurar är anslutna till din telefon via Bluetooth. Det innebär att du inte behöver leta manuellt efter uppdateringar.
  2. Kontrollera din nuvarande mjukvaruversion: För att se om du har den senaste firmware-versionen, anslut dina AirPods Pro till din telefon och gå till Bluetooth-inställningarna. Där kan du hitta dina AirPods Pro, och bredvid deras namn hittar du en liten ”i”-symbol. Tryck på den och bläddra ner för att hitta information om din nuvarande mjukvaruversion.
  3. Uppdatera om det behövs: Om du upptäcker att din nuvarande mjukvaruversion är äldre än den senaste versionen, se till att din telefon och dina AirPods Pro är anslutna och laddade. Detta kommer att skapa de bästa förutsättningarna för uppdateringen.

Genom att följa dessa enkla steg kommer du att hålla dina AirPods Pro uppdaterade och kunna dra nytta av de senaste funktionerna och förbättringarna från Apple. Så se till att du alltid har den senaste mjukvaran installerad på dina AirPods Pro för den bästa upplevelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *