fbpx

Apple kan lansera nya Mac-datorer i oktober spännande uppdateringar väntas

Rykten florerar om att Apple snart kan överraska oss med en imponerande Mac-lansering i oktober. Teknikjournalisten Mark Gurman på Bloomberg har gett oss insikter som pekar på en spännande lanseringshändelse under denna månad, med potentialen att introducera efterlängtade uppgraderingar av både iMac och MacBook Pro.

ANNONS:

Under hela denna månad har rykterna om en kommande produktlansering från Apple varit både spännande och motsägelsefulla. Mark Gurman har nu kastat ljus på saken genom att bekräfta att oktoberevenemanget är på gång och att det eventuellt kommer att leverera den uppgraderade iMac som många har väntat på. I hans nyhetsbrev ”Power On” delar Gurman med sig av insikter från källor nära Apple, vilka avslöjar att ett Mac-lanseringsevenemang är i planeringsstadiet för denna månad. Baserat på nuvarande lagersituation och leveransdatum för vissa modeller, har Gurman spekulerat att vi kan förvänta oss en sprillans ny iMac och möjligtvis även nya MacBook Pro-datorer.

Apple-butikerna har haft svårt att hålla iMac i lager, liksom 13-tums MacBook Pro och högpresterande MacBook Pro, som är ytterligare två modeller som kan vara föremål för uppgradering”, noterar Gurman. Nuvarande leveransprognoser för dessa modeller pekar på leveransförseningar som sträcker sig fram till november. Denna situation, tillsammans med tidpunkten för företagets kvartalsrapport, som har skjutits fram till november istället för oktober, antyder starkt att Apple har något storslaget i görningen. Gurman spekulerar att lanseringsevenemanget kan komma att äga rum den 30:e eller 31:a oktober.

Den 24-tums M1 iMac, som lanserades i april 2021, har inte fått någon uppdatering sedan dess, vilket gör den till en mycket sannolik kandidat för en efterlängtad uppgradering. Även 13-tums M2 MacBook Pro, som såg dagens ljus i juni 2022, är redo att ta emot en välförtjänt uppgradering.

Håll dig uppdaterad med oss för de senaste nyheterna om dessa potentiella lanseringar från Apple och de spännande möjligheter de kan medföra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *