fbpx

Starlink nya satellitmottagare tar internet uppkopplingen till nya höjder!

Starlink, pionjären inom satellitinternet, tar ett stort steg framåt med lanseringen av sin senaste generation satellitmottagare. Denna uppgradering går långt utöver bara designen och erbjuder användarna en upplevelse som är både kompakt och kraftfull.

ANNONS:

Den nya satellitmottagaren har genomgått omfattande förändringar i design och prestanda. Med en tunnare profil och ett praktiskt ställ blir enheten nu ännu mer portabel, vilket gör det enklare för användare att ta med sig den överallt. Men det är inte bara det visuella intrycket som har förbättrats; den nya mottagaren har också förstärkts för att klara av olika omgivningar med en imponerande IP67-klassificering. Detta innebär att den inte bara är dammsäker utan också mer vattentålig än någonsin tidigare.

Tekniskt sett imponerar den nya satellitmottagaren med en Field of View på 100 grader, vilket ger en omfattande täckning av himlen. En betydande uppgradering har också gjorts när det gäller routern, som nu stoltserar med triband Wi-Fi 6-teknologi. Tillverkaren hävdar att detta inte bara resulterar i högre lokal hastighet utan också en utökad täckning från cirka 180 kvadratmeter till nästan 300 kvadratmeter.

ANNONS:

Denna banbrytande uppdatering positionerar Starlink som en ledande aktör på satellitinternetmarknaden. För användare som söker pålitlig internetuppkoppling överallt, erbjuder den nya satellitmottagaren en imponerande kombination av design och prestanda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *