fbpx

Apple’s Vision Pro XR-Glasögon från rykten till verklighet

De senaste rapporterna från Bloomberg och den pålitliga källan Mark Gurman antyder att Apple kan ta steget in i framtiden redan i vår genom att släppa sina efterlängtade XR-glasögon, Vision Pro. Trots tidigare förväntningar på en storskalig lansering, förutspås det nu att den initiala utrullningen kommer att vara begränsad, sannolikt endast till USA och med en upplaga som kan vara så liten som 400 000 exemplar.

ANNONS:

Gurman understryker att tillverkningen av dessa avancerade glasögon har varit en teknisk utmaning, vilket har påverkat den ursprungliga planen för storskalig distribution. Apple strävar fortfarande efter att finjustera sina distributionsplaner och genomföra nödvändiga tester innan de går vidare till nästa fas.

Nyligen släppte Apple den sjätte betaversionen av Vision OS, operativsystemet för XR-glasögonen. Den inkluderade tillägg som visar videor under installationsprocessen, vilket tolkats som ett tecken på att utvecklingen av headsetet närmar sig sitt avslut. Detta stärker förväntningarna och antyder att Vision Pro kommer att leverera en imponerande användarupplevelse.

ANNONS:

Om du är en tech-entusiast eller bara nyfiken på det senaste från Apple, se till att hålla ögonen öppna för den potentiella lanseringen av Vision Pro i vår. Detta är en teknologisk landvinning som du inte vill missa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *