fbpx

Apple kommer att hålla ett virtuellt evenemang den 7 maj inför WWDC

Apple planerar att bjuda in världen till ännu en spännande händelse den 7 maj, bara några veckor före sin årliga Worldwide Developers Conference (WWDC). Det virtuella evenemanget, som kommer att sändas live från Apples huvudkontor, förväntas sätta fokus på en av deras mest populära produkter – iPads.

ANNONS:

Vad kan vi förvänta oss?

Även om Apple traditionellt håller sina kort nära bröstet när det gäller produktlanseringar, har de gett oss en liten antydan om vad som kan komma. I den animerade bilden som inkluderades i tillkännagivandet syns en hand som håller en Apple Pencil i centrum av en stiliserad, färgglad Apple-logotyp. Detta tyder starkt på att evenemanget kommer att fokusera på iPad-serien.

Rykten och förväntningar

Rykten har cirkulerat under en tid om att Apple sannolikt kommer att uppdatera iPad Pro och iPad Air i olika storlekar med M3- respektive M2-chip i maj. Företaget förväntas också introducera OLED-skärmar till iPad Pro, samtidigt som de lägger till en större 12,9-tums iPad Air i sortimentet. Rapporter antyder också att en ny Magic Keyboard för iPad Pro och en förnyad Apple Pencil kan vara på gång. Det har gått över två år sedan den senaste iPad Air och cirka 18 månader sedan de M2-drivna iPad Pro-modellerna debuterade, så båda är redo för en uppdatering.

ANNONS:

Var och när man kan titta

Evenemanget kommer att sändas live på Apples webbplats, Apple TV-appen och förmodligen även på YouTube. Sändningen börjar kl. 10:00 ET(kl. 16:00 Svensk tid), så se till att ställa in dina klockor och förbered dig för en spännande upplevelse.

Med förväntningar på nya produkter och spännande funktioner, kommer detta virtuella evenemang säkerligen att locka teknikentusiaster och Apple-fans över hela världen. Missa inte chansen att vara en del av det och få en första titt på Apples senaste innovationer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *